T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BAYBURT / MERKEZ - Fatih İmam Hatip Ortaokulu

Fatih İmam Hatip Ortaokulu

Telefon
04582117202
Belgegeçer
04582117202
WEB
https://bayburtfatihiho.meb.k12.tr
Adres
Şingah Mah. Yüzbaşı Şehit Agah Cad. Kayabaşı Sok. No8 Merkez/BAYBURT
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları ekseninde, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, öğrencilerin, bilgi, becerilerini geliştirerek öğrenmelerini sağlamak, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, milli, ahlaki, insani değerleri benimsemiş, demokratik yaşam tarzını özümsemiş lider Türkiye’nin inkişafı için çalışan bireyler yetiştirmek.
Misyon
Kaliteyi yükseltmek için her zaman çalışırız. Eğitimde fırsat eşitliğine önem veririz. Yaptığımız işte öncü ve lideriz…
Başarılar
SINAVLA ÖĞRENCİ OLAN OKULLARA YERLEŞEN ÖĞRENCİ SAYILARI 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında 36 öğrenci mezun etmiştir. 2019 LGS sınav sonuçlarına göre Merkezi Yerleştirme ile 3 öğrenci, Yerel Yerleştirme ile 29 öğrenci Ortaöğretim Kurumlarına yerleştirimiştir. Okulumuz 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında spor alanında il geneli ve bölge dereceleri elde etmiştir. İl geneli Atletizm, Güreş, Boks ve Halk Oyunları yarışmalarında il 1. si olmuştur. Trabzon´da 29.03.2019 tarihinde yapılan "Atletizm Geliştirme Projesi" BÖLGE yarışma Yıldız Kızlar dalında 1., Küçük Erkekler dalında 2. olmuştur. Türkiye Boks Federasyonu tarafından Bayburt’ta düzenlenen "Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks" Şampiyonasında öğrencimiz Özbek TÜRK 34kg da Türkiye şampiyonu olarak altın madalya, Abdulsamet SOKAR ise 3. olarak bronz madalya almıştır. Ayrıca okulumuzun önceki yıllarda da Halk Oyunlarında Türkiye ikinciliği de bulunmaktadır.
Öğretmen :3
Öğrenci :15
Derslik :6
Atölye-İşlik :2
Çok Amaçlı Salon :2
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :3
Kütüphane Kitap Sayısı :1460
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler
08:30 - 16:40
Isınma
Kaloriferli
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Şehir merkezinden dolmuşla veya yürüyerek de gelinebilecek uzaklıktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
800 m
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda spor faaliyetleri yoğun bir şekilde devam etmektedir. Voleybol, futbol, badminton, atletizm gibi birçok alanda faaliyetler yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
2018-2019 eğitim-öğretim yılında araştırma ve uygulama alanlarında toplam 27 projeyle TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı sergilenmiştir.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda "Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne Baba Rolleri Projesi", "Beslenme Dostu Okul Projesi", "Beyaz Bayrak Projesi", "Evimdesin Öğretmenim", "OKU Projesi" ve "Okullar Hayat Olsun" gibi projeler yapılmaktadır.
Yazdır